BROODJE LUCULLUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 821 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Lucullus. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2024 om 16:12 The food is great, the drink was alright. All would be perfect if I did not need to hurry and if I did not need to wait when I came to pick up the order and it was not ready. Plus they forgot my second drink T_T I mean I paid for 2?...
4 mei 2024 om 17:14 Prima eten
2 apr 2024 om 14:45 Zeer slechte kwaliteit!
24 feb 2024 om 13:40 Eigenaar gaf al aan dat de bestelling iest gelekt had. Jagerschnitzel menu opgemaakt. Een grote teringzooi! alles lag door elkaar snitzel rauwkost en patat. Alles was helemaal door drek met saus. Dit kan je toch niet maken bij een klant. Tot nooit me
21 feb 2024 om 14:03 Ik vond de hamburgers niet te vreten en de uitjes op de frikandel speciaal waren te groot dus niet te vreten en die sla bij de friet hoeft ook niet meer want die ligt nu in de prullenbak
13 feb 2024 om 22:09 Was weer top zo als al tijd
29 jan 2024 om 17:17 Heerlijke broodjes, rijk belegd en de gehaktbal is echt een aanrader!
15 jan 2024 om 20:16 Jager snitzel was prima. Snel bezorgd. Alleen jammer dat de prijs omhoog is gegaan van minimale bezorging. Daarom zal ik niet heel vaak meer bestellen. €25 voor een snitzel met frietjes en drie blikjes. Is veel te veel
13 jan 2024 om 22:25 Snel bezorgd, bestelling goed verzorgd verpakt, de porties waren ook groot genoeg en het eten was lekker
29 okt 2023 om 7:41 Altijd goed lekker en snel
25 okt 2023 om 21:50 Was ok